DEMENTIE JOURNAAL

In het Dementie Journaal vindt u tips, ervaringen en andere nieuwtjes van Dementievriendelijk Ridderkerk. Het Journaal verschijnt iedere twee maanden in De Combinatie Ridderkerk.

Journaal februari 2023

De eerste editie 2023 van het Dementie Journaal staat in het teken van de Herinneringsroute in de Reyerheem, het herinneringsconcert in de Ziggo Dome en de trainingen Samen Dementievriendelijk voor inwoners van Ridderkerk.

Journaal september 2022

De derde editie van het Dementie Journaal van september 2022 staat in het teken van de herinneringsroute, je vindt informatie over onze partners en meer!

Journaal april 2022

In de derde editie van het Dementie Journaal stelt onze projectleider Lilian Sprong zich voor, vind je informatie over de dementiemonitor en tips over het omgaan met iemand met dementie.

Journaal FEBRUARI 2022

In de tweede editie van het Dementie Journaal van februari 2022 vind je meer informatie over dementie en ontspanning, het geheugenpaleis in Slikkerveer, een interview met mantelzorger Jolande de Ruiter, leestips en meer!

Journaal December 2021

De eerste editie van het Dementie Journaal is gelanceerd. In deze editie vind je meer informatie over de kaartenactie: ‘Hoe Dementievriendelijk ben jij?’, de samenwerking met Wooncompas, tips van neuropsycholoog en hoogleraar Erik Scherder  en de ervaringen van mantelzorger John die al jaren zorgt voor zijn vrouw.